Zoeken naar studieboeken verkopen direct geld

studieboeken verkopen direct geld
Het herverkopen van boeken, dvd's, kerstcadeautjes, eenvoudig op Fnac.be.
Home Verkoop je producten. Verkoop je producten en verdien geld op Fnac.be. Thuis niet genoeg plaats meer? Maak plaats in je kasten! Makkelijk zelf verkopen. Verkoop aan duizenden bezoekers per dag. Beschik over de zichtbaarheid op heel Fnac.be en verhoog je kansen om je eigen artikelen te verkopen in een veilige omgeving.
sea google adwords
De Kler Veelgestelde vragen.
Verkopen jullie ook tweedehands boeken? In onze winkel in Leiden hebben wij een uitgebreide afdeling met tweedehands boeken en antiquariaat. Op dit moment staan deze boeken nog niet online en zijn ze dus ook nog niet via onze website te kopen. De in en verkoop wordt verzorgd door Antiquariaat Looijestijn. Hoe zet ik een ebook op mijn ereader? Let op: deze informatie geldt voor alle leesapparaten behalve de iPhone, iPod Touch en Sony e-reader. Koppel uw e-reader los van uw computer. Start Adobe Digital Editions op. Sluit uw e-reader aan op uw computer. Adobe Digital Editions meldt dat uw e-reader is herkend en vraagt of u uw leesapparaat wilt autoriseren. Ga hiermee akkoord. Het synchronisatieproces begint. Let op: bij de eerste keer synchroniseren kan dit langer duren en ziet u niet direct dat er iets gebeurt.
meldpunt phishing
De Wet op de vaste boekenprijs: dit moet je weten Pumbo.nl.
Als je je boek hobbymatig uitgeeft via POD en een minimumprijs via Pumbo vaststelt, maar deze niet aanmeldt bij het CvdM, kunnen verkopers van het boek zoals bol.com of andere boekenhandels dan onder de prijs gaan zitten, zodat het boek uiteindelijk de auteur geld kost i.p.v iets opbrengt? 20 maart 2018 om 1459.: Nee, de boekhandels zullen de prijs aanhouden die wij het in CB systeem invoeren. Als zij na het verlopen van de vaste prijs zelf beslissen dat zij het boek voor een lager bedrag willen verkopen dan gaat dit van hun winst af.
search web
Boekenbalie Tweedehands boeken verkopen in de App Store.
Download de gratis app en verdien snel geld met je oude boeken! MET DE BOEKENBALIE APP.: Weet je direct wat je boeken waard zijn. Ontvang je de juiste prijs voor je boeken. Kun je al je boeken in één keer verkopen.
Welk verkoopkanaal is voor je boeken het best?
Bij De Slegte kun je grote partijen tegelijk verkopen. Je gaat op afspraak langs bij een filiaal bij jou in de buurt en hoort van de inkoper in welke boeken hij geïnteresseerd is en wat hij ervoor wil betalen. Sluit je een deal, dan krijg je direct het geld uitgekeerd.
Boeken en cursussen Vrije Universiteit Brussel.
Bestel je niet graag online of wil je je boeken direct kunnen meenemen? Dan kan je terecht in de winkel op campus Etterbeek. In de Standaard Student Shop is al het studiemateriaal te koop aan studentvriendelijke prijzen. Daarnaast kan je om het even welk lesboek bestellen met minstens 10% studentenkorting in vergelijking met de prijs in normale boekhandels.
Tweedehands spullen verkopen via Bol.com.
Zakelijk kun je naast tweedehands boeken en entertainment nieuwe en unieke artikelen verkopen. Je profileert je met je logo onder een professioneel account, inclusief btw en Kamer van Koophandel-nummer. Bol.com past jouw aanbod naadloos in bij het bestaande aanbod waardoor de kans van verkoop groot is. Mensen zoeken steeds meer via Bol.com en als er een goed tweedehands alternatief is, waarom niet? Tweedehands artikelen worden gemiddeld tegen 40 tot 70% van de nieuwwaarde verkocht. Artikelen die recent en nog als nieuw zijn, brengen vaak 75% van de nieuwwaarde op. Tijd om een en ander de deur uit te doen? Denk ook eens aan oude studieboeken en vinyl.
Waar, waarom en hoe verkoop je boeken online? Catawiki. Notarieel toezicht. Accenture Innovation Awards. Close.
De markt voor tweedehands boeken is booming; in een onderzoek uit 2016 zei 42 procent van de Nederlandse respondenten jaarlijks minstens 1 tweedehands boek te kopen. Met zoveel vraag is online boeken verkopen de perfecte manier om geld te verdienen en tegelijkertijd te weten dat je boek terechtkomt bij een liefhebber. Catawikis wekelijkse boekenveiling trekt een toegewijd publiek van liefhebbers met vaak zeer speciale interesses, die altijd op zoek zijn naar bijzondere en zeldzame boeken om toe te voegen aan hun verzameling. Op onze eerdere boekenveilingen boekten verkopers soms indrukwekkende resultaten. In 2017 werd een kookboek uit 1903, met een geschatte waarde van 200 260, verkocht voor het bewonderenswaardige bedrag van 4.000. Een andere verrassing was Manly Halls The Phoenix: An Illustrated Review on Occultism and Philosophy, dat werd verkocht voor 370, bijna 5 keer meer dan de schatting. Wie weet haal jij binnenkort met jouw boek ook zulke geweldige resultaten! Maar hoe doe je dat? Een originele Franse eerste druk van A. Escoffiers Le Guide Culinaire werd verkocht voor 4.000 op onze boekenveiling. Hoe verkoop je boeken op Catawiki. Het is eenvoudig om boeken te verkopen op Catawiki. Volg onderstaande instructies als je direct aan de slag wilt.
Stuvia: Samenvattingen, aantekeningen oude tentamens kopen en verkopen.
Stuvia is een marktplaats voor samenvattingen. Studenten verdienen dagelijks geld aan hun samenvattingen en vinden er de samenvattingen om hun examens te halen. Medestudenten schreven al meer dan 100.000 documenten, zoals samenvattingen en college-aantekeningen. Grote kans dat er voor jou samenvattingen beschikbaar zijn! Samenvattingen zijn altijd recent en allesomvattend: een combinatie van aantekeningen, sheets en colleges. Geschreven door jouw medestudenten. Verdien honderden euro's' met het verkopen van jouw samenvattingen en aantekeningen.

Contacteer ons