Op zoek naar Boeken verkopen direct geld?

Boeken verkopen direct geld
boeken verkopen, tweedehandse boeken verkopen De Slegte.
Home Klantenservice Boeken verkopen. Boeken verkopen aan De Slegte. Onze inkopers hebben altijd interesse in goede tweedehands boeken. Soms ook voor tweedehands studieboeken. Het grote voordeel: u weet meteen wat u ervoor kunt krijgen. Als u akkoord gaat met het bod, krijgt u het geld meteen contant aan de kassa.
Rotterdam
Verkoop je boeken Slim studeren. Studystore.nl.
Check of jouw boeken geld waard zijn en verkoop ze direct aan ons. Laden Check waarde. 0 boeken met waarde en 0 boeken zonder waarde. Bekijk hieronder de details. 0 boeken geselecteerd. Door op Verkopen" te klikken ga je akkoord met onze Verkoopvoorwaarden.
https://www.vanleersum.nl/dodgepickupkopen/
bol.com Tweedehands studieboeken verkopen via bol.com.
Tweedehands studieboeken verkopen via bol.com. Je studieboeken omzetten in geld. te koop zetten is zo gedaan. Ja, ik verkoop mijn studieboeken. Zo gemakkelijk is het verkopen van studieboeken via bol.com. Voordelen aan studieboeken verkopen via bol.com. Binnen een paar klikken een gratis account en je boeken online.
dsomusic.be
Stubooks 2de hands verkoop en aankoop van studieboeken.
Waarom je tweedehands studieboeken verkopen via Stubooks.be? Verdien wat drinkgeld bij verkoop. Bespaar bij aankoop van je boeken. Goed voor het milieu. Bovendien is het volledig GRATIS voor koper en verkoper! Als je alle boeken die via StuBooks.be een nieuwe eigenaar kregen op elkaar stapelt, is deze toren hoger dan het hoogste gebouw ter wereld. Als alle verkopers hun opbrengsten van Stubooks.be samen leggen, kunnen ze hun eigen jacht kopen. StuBooks.be heeft momenteel een aanbod van 97134 boeken en telt 43571 gebruikers. Al 56753 boeken vonden een nieuwe eigenaar dankzij Stubooks.be. Hoe werkt Stubooks.be? Zoek naar een boek via trefwoord, ISBN of opleiding. Kies het beste/goedkoopste/dichtst bijzijnde boek. Indien gewenst, kan je de verkoper contacteren. Via de Kopen-knop" wordt het boek van jou. 5: Spreek af. Koper en verkoper spreken zelf samen verder af of versturen hun boek via bvb DPD Web Parcel. Geniet van het geld dat je zonet bespaard hebt.
Verkoop je boeken Studers alles draait om het MBO!
Check of jouw boeken geld waard zijn en verkoop ze direct aan ons. Laden Check waarde. 0 boeken met waarde en 0 boeken zonder waarde. Bekijk hieronder de details. 0 boeken geselecteerd. Door op Verkopen" te klikken ga je akkoord met onze Verkoopvoorwaarden.
Tweedehands boeken verkopen-Studieboeken verkopen-Boeken opkoper?
Snel wat geld ontvangen voor boeken die je anders misschien naar de kringloop zou brengen? Je kunt ook je studieboeken verkopen. Wij zijn een boeken opkoper en kopen van kinderboeken tot hobby boeken in, van veel tot enkele boeken. Download onze app en ga direct aan de slag.
Je oude boeken verkopen als bijverdienste ideaal via Books in Belgium!
Enkel titel of ISBN nodig, wij leveren de informatie en foto van het boek. De klant kan direct online betalen bij verzendbestelling. Geen over en weer gemail, onzekerheid, afhakers. Via een excel handleiding, csv, tsv, bestand meteen duizenden boeken toevoegen. Flexibel en gemakkelijk verkopen.
Welk verkoopkanaal is voor je boeken het best?
Deze kun je wel in de verkoopprijs verrekenen. Bij De Slegte kun je grote partijen tegelijk verkopen. Je gaat op afspraak langs bij een filiaal bij jou in de buurt en hoort van de inkoper in welke boeken hij geïnteresseerd is en wat hij ervoor wil betalen. Sluit je een deal, dan krijg je direct het geld uitgekeerd.
Waar kan je het beste je studieboeken verkopen.
Heb je mazzel, dan verkoop je dus direct al je studieboeken aan 1 persoon! Onderhandel en verdien nog meer aan je studieboeken. Je stelt een prijs vast, maar die is onderhandelbaar. Je kan dus best wat hoger inzetten en hopen dat je net iets meer voor je boek krijgt. Tevreden klant Snel je geld. Stuur jij je verkochte boek snel op en ontvangt de koper het de volgende dag, dan gaan wij je uiteraard snel uitbetalen. We wachten altijd op een seintje van de koper, maar uiterlijk na 14 dagen ronden we de match af en betalen we uit. Bij Bookmatch betaal je een bemiddelingsbijdrage voor het kopen en verkopen van boeken.

Contacteer ons