Zoeken naar reclame op auto belasting

reclame op auto belasting
Reclame op autos: hoe zit dat fiscaal? Belastingen Tips Advies Ondernemingsdatabank.
Domein: Belastingen Advies toegevoegd op 23 september 2016. Reclame op autos: hoe zit dat fiscaal? Zijn de kosten van reclame op de auto van uw bedrijf aftrekbaar en wat met de btw? Wat als iemand anders voor u reclame maakt tegen een kleine vergoeding?
lichtreclame
In hoeverre is zakelijke reclame aftrekbaar?
Een VOF, dat zich bezig houdt met het ontwikkelen van software en automatisering, had een paardentrailer aangeschaft waar op beide kanten het logo van de onderneming prijkte. Tijdens diverse concoursen waar de stiefdochter van de ondernemer aan deelnam en tijdens de stalling voor het huis van de ondernemer werd zo reclame gemaakt.
bosiet training
Prive auto beletteren / bestickeren.
Ik heb al flink lopen zoeken op internet, maar ik vindt eigenlijk geen informatie hierover. Kun je gewoon ongestraft reclame voor je eigen bedrijf op je prive auto zetten zonder dat je voor extra belasting, registratie of kosten komt te staan?
labelwriter
Reclameobject / auto aftrekbaar bij belasting? Lancelots Forum Voor freelancers.
Reclameobject / auto aftrekbaar bij belasting? Ik ga voor mijn bedrijf maar ook omdat'ie' gaaf is! een oldtimer aanschaffen voor een klein bedrag. Op deze wagen komt mijn bedrijfsnaam en ik weet zeker dat de wagen menig hoofd doet omdraaien.
stelvoet m10
Auto beletteren Ikgastarten.
Diverse bedrijven in Nederland zijn gespecialiseerd in magneetplaten voor op de auto. Die zijn over het algemeen niet duur en binnen enkele seconden aan te brengen en te verwijderen, zonder krassen achter te laten. Zo kunt u zelf kiezen wanneer u uw auto privé en dus zonder reclame of zakelijk met de door u gewenste reclame-uitingen laat rijden.
Reclame of representatiekosten en belastingen Belastingtips.nl.
Laatste wijziging op Belastingtips.nl: 22-02-2018 0945: Zakelijk Aftrekbare kosten Reclame of representatie en belastingen. Uw huidige accountant te duur? Bij Belastingtips kan het goedkoper! Ja, ik wil een vrijblijvende offerte. Twee opdrachtgevers is genoeg voor ZZP'er.' Meer nieuwste artikelen Zakelijk. Auto van de zaak.
Auto priv of op de zaak welk ingezet wordt als visitekaartje Lancelots Forum Voor freelancers.
Join Date: Jan 2009. Als je geen kilometers maakt en er ook priv mee rijdt lijkt me priv beter en dan kan je nog steeds 19 ct per kilometer krijgen en benzinebonnetjes declareren. Ook kan je de reclame gewoon aftrekken van de belasting, ook al komt de reclame op een priv auto.

Contacteer ons